4 simple tips til at holde den bedste konfirmation

Er der en konfirmation på vej? Så er der rigeligt at se til, for en konfirmation er ét af livets store fester. Heldigvis er det ikke så svært, så længe man bare husker på nogle gode og enkle tommelfingerregler.

Tema

Du og konfirmanten kan med fordel arrangere festen med et bestemt tema. Ja, konfirmanden og konfirmationen er selvfølgelig det store tema, men I kan have endnu et tema, som går igen i borddækning og udsmykningen. Det kunne f.eks. være en bestemt farve, form eller en ting, som blomster, biler og natur – gerne noget, som konfirmanden går op i.

Maden

En konfirmation består mest af, at folk sidder og spiser. Derfor bør maden også være noget helt særligt. I kan f.eks. bestille helstegt pattegris lige her. Det er et imponerende syn, som samtidig også er utroligt lækkert. I kan også vælge portionsanrettet mad. Det kan være en fordel, da I ikke køber en masse mad som ikke bliver spist, og for lidt af noget andet mad, som er mere populært.

Gæsterne

Om I inviterer 8 personer eller 80 personer, er op til jer. Konfirmationen er en stor ting, men hvis man foretrækker at holde en mindre fest, skal man selvfølgelig gøre det. En stor fest kan være sjov og hyggelig, men er også et større arbejde at arrangere. En mindre fest er nemmere at stable på benene, men I forbigår måske nogle mennesker, som gerne ville være med til at fejre konfirmanden.

Underholdning

En konfirmation har ofte underholdning i form af taler, quiz og aktiviteter. Her er det vigtigste selvfølgelig, at man ikke udsætter konfirmanden for noget, som de ikke er glade for. Hvis du skal arrangere noget, så rådfør dig gerne med et par stykker om det først. Så kan du hurtigt finde ud af, om det er den rette underholdning.