Guide: Sådan stabler du hurtigt din næste fest på benene

Vi kender alle til det store kaos, en større fejring kan sættes os i. Hvor skal festen afholdes? Hvordan får vi stole og borde nok? Hvem skal inviteres? Ja, listen med spørgsmål er lang, og ikke alle kan bevares. Men hvis du læser med her, kan du få en hurtig guide til hvordan du får styr på de mest praktiske ting. 


Stole og borde

Store begivenheder er ofte lig med store fejringer, som fører videre til mange gæster. Men det er de færreste som har stole og borde nok til at invitere mange gæster over. Dog er det nu et en bekymring mindre, for med borde og stole udlejning kan du leje siddepladser, til alle de gæster du gerne vil invitere. For at gøre det endnu nemmere tilbyder de fleste udlejningsfirmaer også at levere og afhente, mod betaling. Men dette betyder altså, at du hurtigt kan krydse stole og borde af på din to-do liste og lægge dit fokus på noget af alt det andet. 


Hjemmelavet eller bestille mad? 

Et andet større punkt på to-do listen, som kan give sved på panden, er maden. Der kræver rigtig meget at lave mad til mange gæster, og ofte sætter man for store forventninger til sig selv. Det kan derfor være en idé at tjekke om det prismæssigt kan betale sig. Rigtig mange slagtere eller catering firmaer, leverer mad til en lav kuvertpris, der gør at man knap kan gøre det billigere selv. Brug derfor lidt tid på at lave noget research, inden du kaster dig ud i det helt store madlavningsprojekt. Andre gange kan det også være en fordel at bestille kødet udefra, og stå for tilbehør selv. Det giver en lille smule mere tid, i en ellers presset plan. 

Kom lettest over det tungeste opgaver, for at få skabt den bedste fest med mest overskud.