Bestil en fiskepakke hos Friskfangetfisk.dk

Der findes masser af lækre retter, du skal bruge fisk til, og det får du hjælp til med fiskepakken. Vil du forkæle dig selv, din mand og jeres venner, så køb en frisk helleflynder. Den er hvid og fast i kødet, og den har en lækker, lidt sødlig smag. Der er flere måder at tilberede en frisk helleflynder eller fisk fra fiskepakken på. Din fiskepakke kommer friskfanget fra Hvide Sande. Bestil den hos Friskfangetfisk.dk, og få den leveret næste dag.

Få en lækker fiskepakke fra Friskfangetfisk.dk

Måske tror du, at det er besværligt med fisk? Det er for længst slut, og med en friskfanget fiskepakke fra Hvide Sande er det nu nemmere for dig. I de to familiekasser er fiskene fileter, så virksomheden har gjort det let for dig at spise fisk i en travl hverdag. Vidste du, at fisk er naturens fastfood? De skal ikke tilberedes i ret lang tid, og du kan stege, dampe eller grille fiskefileterne i din fiskepakke.

Mange familier nyder godt af at få fisk to gange om ugen til aftensmad og at bruge det som pålæg nogle gange om ugen. Det kan I også med fiskepakker fra Friskfangetfisk.dk. Den lille familiepakke indeholder 500 gram rødspætte, som er populær hos børnene, 400 gram laks, som er en af de eftertragtede, fede fisk og 400 gram torsk, som af mange opfattes som en luksusfisk. Familiepakken er en stor fiskepakke med mange flere af de samme fisk. Se de mange muligheder for fiskepakker på Friskfangetfisk.dk.

Forkæl dine gæster med en frisk helleflynder

Vælger du en frisk helleflynder, kan du enten købe den som filet eller som en hel fisk. Må det gerne være nemt, tager du fileten, men er du vant til at gøre en hel fisk klar, så får du meget mere fisk for pengene ved at købe en hel helleflynder. Virksomhedens friske helleflyndere er typisk fanget af fiskere i Nordsøen eller Skagerrak. Det er en lidt sødlig og meget fin spisefisk, så invitér vennerne over, og nyd den til et glas vin.

Du kan tilberede en frisk helleflynder som andre fladfisk og også bruge den i de samme retter. Du tilbereder den ved at hvidvinsdampe, stege, grille eller ryge den. Du kan også putte den i ovnen. Tænd ovnen på 180°. Klip hovedet af helleflynderen, og spræt den op på midten af den mørke side. Krydr den med salt og peber, og fyld grøntsager, citronsaft og lidt hvidvin i. Den skal have 20-30 minutter afhængigt af størrelsen.

Virksomheden fra Hvide Sande har dag til dag-levering af friskfanget fisk. Køb den fiskepakke, der passer dig – for eksempel en af familiepakkerne, eller en frisk helleflynder på www.friskfangetfisk.dk.