Dyrlægens Gård byder på sund kost med Hill’s hundefoder og Diapaste til hunde

Det er altid vigtigt med sund kost – også til hunde. Sund kost er forskelligt fra hund til hund. Nogle har tendenser til at tage hurtigt på. Andre har ikke. Dyrlægens Gård har det rette foder til alle hunde. I deres udvalg finder du Hill’s hundefoder og Diapaste til hunde blandt meget andet godt for hunden.

Find Hill’s hundefoder til specieldiæter på dyrlaegensgaard.dk

Dyrlægens Gård ved, hvor vigtigt foder til hunden er, og derfor har de også et bredt sortiment af Hill’s hundefoder. Det er kost til hunden, der lægger vægt på, at der bliver serveret det rette for din firbenede ven. I udvalget kan du blandt andet finde Hill’s foder til sarte og sensitive maver. De har også typer til at styre vægten. Deres Diet Metabolic Weight Loss hundefoder anbefales til overvægtige og fede hunde. Det er dog langtfra det eneste, Hill’s hundefoder fokuserer på. Du kan finde hundefoder, der tilgodeser behov for specielle slags diæter. Det kan blandt andet handle om tarmproblemer, leverproblemer eller noget helt tredje. Tag et kig på udvalget af Hill’s hundefoder hos dyrlaegensgaard.dk, og find lige det, din hund har behov for. Du kan også tage kontakt til dem, hvis du er i tvivl om foder eller andre produkter til hunden.

Styrk hundens immunforsvar med Diapaste til hunde

Hvis din hund har maveproblemer, så er det en god ide at overveje Diapaste til hunde, som du selvfølgelig også finder hos Dyrlægens Gård. Diapaste er til hunde, der har løs mave, diarré eller tendens til dårlig mave. Du kan være sikker på at Diapaste er et godt valg, da det er med til at beskytte, fremme og stabilisere mave- og tarmfunktionerne. De fibre og mineraler som Diapaste indeholder, er med til at gøre netop dette. Det er også med til at reparere tarmslimhinden. Indholdet af Diapaste til hunde er dermed med til at genoprette væskebalancen og give letoptagelig energi. Det styrker desuden immunforsvaret, vedligeholder og forbedrer den naturlige tarmflora og reducerer varigheden af løs mave. Hvis din hund har maveproblemer, er Diapaste altså uden tvivl et rigtig godt valg. Dyrlaegensgaard.dk har uden tvivl det du skal bruge af kosttilskud til din hund.

Har du brug for plejeprodukter og foder til dine dyr, så er Dyrlægens Gård stedet for dig. De har god forståelse for dyrenes behov og er derfor også det rette sted at få Hill’s hundefoder og Diapaste til hunde. Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål, og vær sikret professionel rådgivning.