Elsker du at lave mad? Find inspiration til nyt køkkenlir

Selv hvis du i forvejen elsker madlavning, kan det være sjovt engang imellem at føje nogle nye ‘madmaskiner’ til samlingen, der kan gøre processen endnu sjovere. Særligt til dig der i forvejen elsker alt, der er en smule teknisk, er dette et must – samt desuden til dig, der drømmer om at gøre processen med at lave med at lave mad lidt lettere og mere overkommelig. Der er køkkenmaskiner til enhver smag og garantereret også en enkelt eller to, du ikke kan undvære igen, når først du har fået den hjem på køkkenbordet. Læs med her og find inspiration til, hvor du kan starte.

De rigtig blærede

Hvis du i forvejen er en habil kok og måske endda også er indehaver af et par køkkenmaskiner i forvejen kan det være, at du skal kaste dig ud i noget såsom sous vide og en vakuumpakker. Redskaber for de der ønsker lidt blær i køkkenet, men helt sikkert også redskaber, du vil føle dig evigt taknemmelig for, når først du kommer i gang med at bruge dem. Med sous vide og vakuumpakker kan du lave super lækker langtidstilberedning på en måde, der med garanti vil få dine gæsters munde til at løbe i vand. Det behøver slet ikke være svært, men resultatet kan dog blive helt fantastisk. Det er bare med at komme i gang – du vil ikke fortryde det.

Til morgenmennesket 

Hvis du er typen, der virkelig holder af at hygge om dig selv og andre om morgenen, er du nok også typen, der vil sætte stor pris på en rigtig god kaffemaskine. Når man først har fået kaffemaskine, er der næppe nogen vej tilbage. Der findes et før og efter kaffemaskinen, og har du ikke allerede en i dit liv, er det måske nu, det er ved at være tid. Der findes rigtig mange forskellige typer og også rigtig mange forskellige prisklasser. Helt sikkert også en der passer til dig. Hvis det er pladsen, det kniber med, findes de heldigvis også i mindre størrelser, og hvis du vitterligt har meget lidt plads, kan du overveje at forkæle dig selv med en ny kaffekande i stedet.

Dem til børnefamilien

Det er sandsynligvis ikke børn, der vil sætte mest pris på en kaffemaskine – og det er også fint nok. Heldigvis findes der også maskiner, der kan bringe glæde for børn såvel som voksne. Eksempelvis en ismaskine der desuden er perfekt til den forestående sommersæson. Herudover kan du overveje en sodavandsmaskine, en slush ice maskine eller lignende – der er mange muligheder.