Forbered dig til påsken og lav dine egne påskekyllinger

Den næste højtid vi pynter op til er påsken. Og hvad er mere hyggeligt end at have små, søde og hjemmelavede påskekyllinger til at stå fremme? Hos Grafical.dk finder du både materiale til at lave dine egne hjemmelavede påskekyllinger, men også en masse kyllinger der allerede er færdiglavede. En påskekylling er slet ikke svær at lave, og det er noget alle i familien kan være med til. En gul påskekylling eller en sød påskehare er altid noget børnene synes er hit, så slå dig endelig løs inde på hjemmesiden, hvor du kan finde en masse grej til at lave påskepynt. 

Giv en kreativ gave til en du holder af 

Med saks, karton, fjer og lim og et par gode skabeloner er det bare med at komme i gang med at lave en fin påskekylling. Det kan være du har lyst til at give en gave til et familiemedlem eller en god ven, hvilket for eksempel kan være en hjemmelavet påskekylling. Og er der noget bedre at give sine bedsteforældre og forældre i gave end noget man selv har lavet? Det er nemlig ikke kun påskekyllinger du har mulighed for at lave med de forskellige materialer på Graficals hjemmeside, da du også kan lave påskelam, påskeharer og andet pynt. Der mange måder at lave sin påskepynt på, og hvis det er en påskekylling du skal lave, kan du blandt andet lave kroppen med flamingokugler og foam clay til øjnene, når de er rullet til små kugler. Kun fantasien sætter grænser for din måder at udforme sig kreativt! 

Hvordan skal det så gøres? 

Der er ingen tvivl om, at det er meget mere personligt og hyggeligt at få en gave, som du selv har lavet, og hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvordan du skal få lavet dit påskepynt, så læs med her. Først og fremmest er det en god ide at finde en skabelon, hvilket du for eksempel kan gøre på internettet. Herefter kan du printe den ud, hvor du så følger skabelonen trin for trin. Der findes både lette skabeloner, men også skabeloner der er mere komplicerede. Disse egner sig muligvis bedre til voksne, som selvfølgelig også har mulighed for at lave noget flot påskepynt til sig selv. Det er også ekstra hyggeligt at kunne have pynt fremme, som man selv har lavet. Det er med til at skabe en personlig hygge.