Hold den perfekte firmafrokost i Århus & Østjylland

Snart banker påskefrokosterne på døren, og det betyder for mange virksomheder, at årets første firmafrokost løber af stablen! Derfor er det på høje tid at påbegynde forberedelserne, så I sikrer jer den bedste start på året som kollegaer i hyggeligt lag med god mad og måske en enkelt påskesnaps!

Læs med her for tips til, hvordan I lykkes med den perfekte firmafrokost i Aarhus & Østjylland!

Se Aarhus!

Opholder jeres firma jer i udkanten af Aarhus eller et andet sted i Østjylland, vil det være oplagt at starte firmafrokosten ud med en tur til Aarhus. Det kan være et smut til ARoS eller ud på gågaden med en opgave. Måske har firmaets kolleger 30 minutter til at finde diverse påskepynt. Det kan være en sjov måde at få alle op i gear, og så har de en masse at grine af, når det er tid til at samle sig om frokostbordet.

Til en firmafrokost i Aarhus & Østjylland hører også lækker mad til. Det er vigtigt for mange, at de kan genkende påskefrokosten på, hvad der serveres. Men for flere og flere bliver diæter en forhindring for at deltage i det sociale lag. se her, når I skal bestille en lækker påskefrokost for at finde mad, der også indeholder lækre alternativer til dem, der spiser vegetarisk eller som lider af allergener, der bør tages højde for.

Hold det let

Sørg for at holde stemningen let og mild. Det er i dag, I skal hygge jer som mere end blot et arbejdsteam. I må gerne komme tættere ind på hinanden med underholdende lege eller små udfordringer. I kan overveje at finde på lege, der relaterer sig til påske, men det er ikke en nødvendighed!

Husk at hygge jer til jeres påskefrokost med mad, der inkluderer alle, så alle i firmaet føler sig inkluderet!