Hvad er en boytoy og hvorfor vælger kvinder at have en?

En boytoy er en relativt ny term, der er begyndt at dukke op som et begreb om et forhold mellem en yngre mand og en ældre kvinde. Det er ikke en traditionel type forhold og kan have forskellige grunde til at kvinder vælger at have en boytoy. Du kan gennem linket her læse mere omkring hvad er en boytoy?.

Definition af en boytoy

En boytoy er en mand, som en kvinde vælger at have et seksuelt forhold til, ofte uden forventning om seriøst forhold eller følelsesmæssig involvering. Manden er typisk meget yngre end kvinden og kan bruges af kvinden for at opfylde hendes seksuelle behov. Selvom forholdet kan have et element af kærlighed og troskab, er det ikke nødvendigvis et krav for at være en boytoy.

Grunde til at kvinder vælger en boytoy

Der kan være forskellige grunde til, at kvinder vælger at have en boytoy. En af disse grunde kan være at få en bekræftelse på sin egen seksualitet, især hvis kvinden har været igennem en skilsmisse eller en separationsproces. Ved at have en yngre mand, kan kvinden føle sig beundret og opmuntret til at udforske sin seksualitet på ny.

Fokus på seksuel tilfredsstillelse

I mange tilfælde er en af grundene til at kvinder vælger en boytoy, at de ønsker at have en partner, der fokuserer på deres egne seksuelle behov og ønsker. Yngre mænd har ofte mere energi og styrke, hvilket kan bidrage til at tilfredsstille kvindens ønsker og drømme.

Societal pres

Mere og mere socialt accept og mindre tabu relateret til cougar forhold og kønsroller, hvor manden er den yngste i et forhold. Det kan også ses i en stigende trend af kendte kvinder, der har haft eller har en boytoy, som fx Madonna, Jennifer Lopez og Mariah Carey.

Summende op er en boytoy et seksuelt forhold mellem en yngre mand og en ældre kvinde. Grunde til at kvinder vælger en boytoy kan inkludere at få bekræftelse og eksperimentering med deres eget seksualitet eller at have en partner, der kan fokusere på deres egne ønsker og behov. Derudover kan der være mindre sociale tabuer om cougar forhold og kønsroller, som betyder at flere kendte kvinder nu taler mere åbent om deres egne boytoy forhold. Hvis du stadig ikke helt ved hvad er en boytoy? så kan altid besøge linket i toppen af indlægget og læse mere omkring netop dette emne.