Slow juicer – lav de lækreste sunde juice

Ønsker du at spise og drikke sundere? Leder du efter en måde at lave lækre og sunde drikke på? Så bør du anskaffe dig en slow juicer.

Med en slow juicer får du optimale muligheder for at leve sundt på en simpel og saftig måde. Den giver dig friskpresset juice fyldt med vitaminer, mineraler og andre gode næringsstoffer. Den kværner frugt og grøntsager i modsætning til en saftcentrifuge, der slynger saften ud og dermed ilter juicen. En slow juicer ilter juicen mindst muligt, og det giver din juice den optimale kvalitet, da flest mulige vitaminer og enzymer bevares.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte slow juicer.

Derfor bør du bruge en slow juicer

Du skal blot kommer frugter og grøntsager i maskinen, og saften løber ud. En slow juicer har oftest også en større udnyttelsesgrad af frugten og grøntsagerne end en saftcentrifuge. Juicen fra en juicer holder også længere i køleskabet. Det kan opbevares i op til tre døgn i en lufttæt flaske. Med denne smarte maskine kan du altså lave juice til flere dage ad gangen og spare både tid og rengøring. Der er altså mange fordele ved at implementere en slow juicer i hverdagen. Er du altså ikke vild med at spise dine grøntsager, så drik dem!

Vælg den helt rigtige slow juicer

Der findes flere forskellige modeller af denne type maskine, men du kan med stor fordel vælge dem fra Witt by Kuvings C9640. Dette er en testvinder blandt mange modeller på markedet. Det, som gør den rigtig god, er, at det er en af de eneste maskiner på markedet, som tager hele frugter og grøntsager. Du slipper dermed for at skære alle ingredienser i små stykker.  Det bliver altså ikke nemmere at få sit daglige indtag af grøntsager ned, hvis bare du bruger denne juicer. Der findes masser af forskellige opskrifter til lækre juice, som du kan prøve med din slow juicer, eller du kan eksperimentere på egen hånd og selv skabe dit favorit juice, som du kan nyde hver dag.