Spis sundere og bedre i din frokostpause

Føler du dig uinspireret af din madpakke? Kunne du godt tænke dig, at spise sundere i din frokostpause? Flere og flere arbejdepladser benytter sig af frokostordninger, så deres medarbejdere har noget sundt og velsmagende at sætte tænderne i til frokost.

Hvis din arbejdsplads eller virksomhed befinder sig i det østjyske omkring Aarhus, så kan du med fordel bestille en frokostordning fra Frokost+.

Hvad er en frokostordning?

En frokostordning er en anretning af forskellige lækre retter, som tilberedes af dygtige kokke hver eneste dag og leveres direkte til din arbejdsplads. Det er meget forskelligt, hvad man får med i en frokostordning, og menuerne ændrer sig hele tiden. Du kan altid forvente både varme og kolde retter, salater, brød og tilbehør som frugt eller desserter.

Din frokostordning i Aarhus

Bestil din frokostordning i Aarhus hos Frokost+ og smag på kvalitetsmad i verdensklasse. Frokost+ kan levere din frokostordning i Østjylland, så du kan spise sundere og mere varieret på din arbejdsplads.

Frokost+ sammensætter din frokostordning i Aarhus, og de leverer maden frisklavet hver eneste dag. Alle deres retter er lavet fra bunden af friske og velsmagende råvarer.

Forskellige menu-eksempler

Din frokostordning i Aarhus skal være noget, som du kan se frem til hver eneste dag. Med en frokostordning i Aarhus fra Frokost+ har du altid mulighed for at vælge mellem forskellige menu-eksempler, der består af vidt forskellige retter. På den måde bliver du aldrig træt af din frokost.

Vil du gerne have klassisk dansk smørrebrød den ene dag og en lækker thairinspireret wok-ret den næste dag? Med en frokostordning i Aarhus fra Frokost+ kan du selv skræddersy din menu og få smagt på lidt af hvert.

Inspiration til en sundere hverdag

Med en frokostordning i Aarhus får du ikke kun en mere velsmagende middagsmad, men også et sundere alternativ. Frokost+ sørger altid for at sammensætte retter med masser af grøntsager og proteiner.

Frokost+ tilbyder også vegetariske eller veganske frokostordninger i Aarhus til dem, som foretrækker kødfrie retter.

Du kan også skræddersy din egen frokostordning i Aarhus, hvor halvdelen af retterne er vegetariske og den anden halvdel er lavet med kød. Hvis du har kollegaer, som har glutenallergi eller ikke tåler laktose, så kan Frokost+ også imødekomme deres behov og lave laktose- eller glutenfrie alternativer.

Frokost+ tilbyder altid nem og lækker catering af frokostordninger i Aarhus og nærområdet. De står altid klart til at sammensætte en spændende og sund menu til dig og dine kollegaer.