Varieret frokost, der får smilet frem

Hvis der er noget, der virkelig kan hjælpe på humøret og energien midt på dagen, så er det en god frokost. Hvis man spiser en sund og varieret kost, og hvis man får sine kulhydrater, proteiner og fedtsyrer, så fungerer hjernen og kroppen bare bedre. De fleste kender det: Hvis man springer frokosten over, så står man i løbet af eftermiddagen og kan absolut ikke tage et skridt mere, og måske man også føler en enorm sukkertrang. Man risikerer at falde i sukkerfælden, og det er ikke gavnligt, hverken for den øjeblikkelige sult eller for den langsigtede sundhed. Frokosten er vigtig og skal ikke undervurderes. Hvis man vil sikre sig en lækker og varieret kost er frokostordning København en stensikker løsning. Der er flere forskellige muligheder for frokostordninger og fleksibilitet, når det kommer til levering. 

Variation, variation, variation 

Når du bruger en frokostordning får du massere af variation, og det hjælper virkelig på humøret, når man får en ny og lækker spændende frokost. Det gør bare hverdagen lidt bedre. Man kan også skræddersy en frokostordning med forskellige tilvalg. Det kunne være kage, kolde anretninger, osteanretninger eller salater. Hos Jespers Torvekøkken kan man vælge mellem tre forskellige køkkener – “Verden”, “Favorit” og “Sund Fornuft”. Og for endnu mere variation kan man skifte mellem køkkenerne lige så tosset, som man vil. På den måde kan prøve en masse forskellige mad og i de uger, man har frokostordning, skal ingen tænke på frokostplanlægning eller madpakker. I kan lave om, som I vil, den ene uge med Sund Fornuft-køkkenet og den anden uge med f.eks Verden-køkkenet. 

Det vigtigste måltid på dagen

Man siger tit, at morgenmaden er det vigtigste måltid. Men der er ikke et måltid, der er vigtigere end et andet. Frokosten er lige så vigtig, og det har stor betydning for effektivitet og humør, at man indtager en sund og varieret kost. Det hjælper enormt meget på både energi, overskud og velvære. Man bliver bare mere produktiv, hvis kroppen får det, den har brug for. Det kan godt være vanskeligt at få den gode gamle rugbrødsmad til at indeholde de næringsstoffer, som man bør tilføre kroppen, med både fuldkorn, kulhydrater, rigeligt med protein og gode fedtstoffer. Her kan en frokostordning altså være svaret, som både fodrer krop og sind med nye, varierede retter hver dag. Samtidig får man reduceret en opgave fra morgenræset, og så er dagen allerede sikret at blive bedre.